Ezért érdemes a Károlit 1. helyen jelölni! – a sorrendmódosításra július 7-ig van lehetőség

A felvételi jelentkezési adatok feldolgozása befejeződött, a www.felvi.hu honlap E-felvételi felületén ellenőrizheted adataidat, pótolhatod a felvételi jelentkezés benyújtását követően megszerzett és a pontszámításhoz nélkülözhetetlen vagy többletpontokat igazoló dokumentumokat. A felvételi eljárás során egyetlen alkalommal lehetőséged van a jelentkezési sorrend módosítására is, de csak a jelentkezéskor megadott szakok elbírálási sorrendjén változtathatsz, új képzést már nem lehet rögzíteni.

„Hétfőtől szombatig” – Meghívó Prof. Dr. Siba Balázs könyvbemutatójára

Prof. Dr. Siba Balázs református lelkész, dékánhelyettes, a KRE – HTK Valláspedagógiai és Pasztorálpszichológiai Tanszék egyetemi tanárának „Hétfőtől szombatig” című könyvét mutatja be Dr. Bernhard Dóra, valamint a szerző egy beszélgetés keretein belül a Budai Református Egyházközség nagytermében.

Meghívó a Károli Közösségi Napok nyitó istentiszteletére

Egyetemünkön 2022. április 19. és 22. között kerül megrendezésre a Károli Közösségi Napok (tavaszi tréninghét). A programsorozat kezdetén, az összegyetemi nyitó istentiszteletre 2022. április 19-én, kedden 9 órakor kerül sor a Budapest-Pozsonyi Úti Református Egyházközség templomában, melyre egyetemünk munkavállalóit és hallgatóit is szeretettel várjuk.

Károli Közösségi Napok (Tavaszi tréninghét)

2022. április 19. és 22. között kerül megrendezésre egyetemünkön a Károli Közösségi Napok (tavaszi tréninghét). Az összegyetemi Nyitó áhítatra 2022. április 19-én, kedden 9 órakor kerül sor a Budapest-Pozsonyi Úti Református Egyházközség templomában. Igét hirdet Nt. Somogyi Péter lelkész, a Dunamelléki Református Egyházkerület lelkészi főjegyzője.

5/2020. (IV. 27.) számú Rektori utasítás a 2019/2020-as tanév tavaszi félévében esedékes záróvizsgák rendjéről

Módosított felvételi beszélgetések és alkalmassági vizsgák

A koronavírus miatti veszélyhelyzet során a felsőoktatási intézményeket, hallgatókat, valamint a 2020. évi általános felsőoktatási felvételi eljárást érintő intézkedésekről is döntést hozott Magyarország Kormánya.

4/2020. (IV. 24.) számú Rektori utasítás a 2019/2020-as tanév tavaszi félévében esedékes vizsgarendről

Lelki éhség 2.0 konferencia

A Károli Gáspár Református Egyetem Hittudományi Karának konferenciája a protestáns spiritualitásról.

VII. CONFERENTIA RERUM DIVINARUM doktorandusz konferencia

A Károli Gáspár Református Egyetem Hittudományi Doktori Iskolája (KRE-HDI) ezennel meghirdeti a VII. CONFERENTIA RERUM DIVINARUM doktorandusz konferenciát, mely 2019. április 25-én, csütörtökön déli 12 órakor exhortatios istentisztelettel kezdődik. Igét hirdet: prof. dr. Balla Péter, a KRE rektora.

Meghívó Földváryné dr. Kiss Réka habilitációjára

A KRE Hittudományi Karának Hittudományi Doktori és Habilitációs Tanácsa tisztelettel meghívja Önt Földváryné dr. Kiss Réka habilitációjára.

Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Napi biztatás

nyelvvizsgaközpont

 

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ