FELVÉTELI ELJÁRÁS

A 2017. évi általános felsőoktatási felvételi eljárásban történő jelentkezés során legfeljebb hat helyet lehet megjelölni.

A jelentkezési határidő a 2017. szeptemberben induló képzésekre: 2017. február 15.

Hitelesítés határideje: Ügyfélkapu-regisztráción keresztül, vagy a kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlap postára adásával: 2017. február 20.

 

Jelentkezés módja

Elektronikus jelentkezés: regisztrációt követően, az elektronikus felvételi adatlap kitöltésével a www.felvi.hu honlapon keresztül történhet.
A 2017. évi általános felsőoktatási felvételi eljárásban legfeljebb hat jelentkezési hely jelölhető meg.
 
A jelentkező az általa meghatározott jelentkezési sorrendet a felvételi eljárás során egy alkalommal módosíthatja.

 

A felvételi folyamata

forrás: www.felvi.hu


Eljárási díjak

A felsőoktatási felvételi eljárás során a jelentkező díjmentesen nyújthatja be a jelentkezési kérelmét. A díjmentes alapjelentkezés három képzés megjelölését teszi lehetővé, ezen felül a jelentkezőnek jelentkezésekor - a jelentkezési helyek számától függően - kiegészítő díjat kell fizetnie.  A további jelentkezési helyekért 2000-2000 Ft kiegészítő díjat kell fizetni.

Figyelem! Egy jelentkezési helynek számít, ha a jelentkező ugyanazon jelentkezési hely mindkét finanszírozási formáját megjelöli, azaz ha az intézmény, a kar, a szak, a képzési szint, a munkarend, a képzési helye és nyelve is azonos, csak a finanszírozási forma tér el. Ezeket természetesen külön sorban kell feltüntetni, ennek értelmében jelentkezéskor maximum tizenkét sor tölthető ki..