2018. augusztus 29-én, szerdán a TO ügyfélszolgálata ZÁRVA tart

Tisztelt Hallgató!

Ezúton tájékoztatom, hogy 2018. augusztus 29-én, szerdán a 2018. évi általános felvételi eljárás során felvett hallgatók iratkoztatása napján, a Tanulmányi Osztály dolgozói az iratkoztatás lebonyolítása miatt nem lesznek elérhetők e-mailen és telefonon sem, továbbá ügyfélszolgálatunk is ZÁRVA tart.

Meghívó - Kultúraátörökítés Médiumai Tari János 60 Köszöntőkonferenciára

Benda Kálmán Bölcsészet- és Társadalomtudományi Szakkollégium felvételi meghallgatások időpontjai

A Benda Kálmán Bölcsészet- és Társadalomtudományi Szakkollégium felvételi meghallgatások időpontjai műhelyenkénti beosztásban az alábbi linken érhetőek el:
http://www.kre.hu/btk/index.php/2015-10-20-12-46-08/2015-10-20-12-47-06/bkbtsz.html

Kontra Miklós egyetemi tanár állami kitüntetésben részesült

Dr. Kontra Miklós, a Magyar Tudományos Akadémia doktora, a Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészettudományi Kar Magyar Nyelvtudományi Tanszékének egyetemi tanára a magyar nyelvterület egészére kiterjedő szociolingvisztikai kutatások tudományos alapjainak kidolgozása és megszervezése érdekében végzett jelentős munkája elismeréseként 2017. augusztus 20-án a Magyar Érdemrend tisztikeresztje állami kitüntetésben részesült.

Állami kitüntetésben részesültek a KRE BTK oktatói

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere állami kitüntetéseket és szakmai díjakat adott át augusztus 20-a alkalmából a Pesti Vigadóban.

Jótollú kritikus-jelölteket várunk a Károli Gáspár Református Egyetemre!

Tanulmányi Osztály ügyfélfogadása a Dózsa György út 25-27. alatti, illetve a Reviczky utcai egyetemi épületben, valamint a Pszichológiai Intézetben

Tisztelt Hallgató!

Tájékoztatom, hogy a Tanulmányi Osztály a 2016/2017. tanévben is tart ügyfélfogadást a Pszichológiai Intézetben.

Latin-Amerika szakreferens szakirányú képzés

Figyelmébe ajánljuk minden kedves érdeklődőnek, hogy a Latin-Amerika szakreferens szakirányú képzésünk (levelező!) jelentkezési határidejét szeptember 5-ig meghosszabbítottuk.

Irish Easter Rising Conference tréninghetes kurzusként

Tisztelt Hallgatók!

Egyetemünk szeptember 2-án és 3-án konferenciát rendez az 1916-os ír Húsvéti felkelés 100 éves évfordulója alkalmából a Reviczky utcai épületben. Különösen azokat várjuk, akik szeretik Írországot, akiket érdekel az ír/brit történelem, irodalom és filmművészet! Az a hallgató, aki minimum egy előadásblokkon és/vagy a péntek esti dokumentumfilm-vetítésen közönségként részt vesz, kiválthatja egy tréninghetes kurzus teljesítését az őszi Tréninghéten.

Erkölcstan, etika szakirányú továbbképzés

Kedves Pedagógus Érdeklődők! A KRE BTK „Erkölcstan, etika” szakirányú továbbképzésére való jelentkezés határidejét 2016. szeptember 12-ig meghosszabbítjuk!

Következő események


Összes esemény

Nyelvvizsgaközpont

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Youtube