Diplomaosztóval kapcsolatos tájékoztatás

 

A 2018. évi oklevél átadó ünnepség időpontja, helyszíne szakos bontásban.
A 2018. évi oklevél átadó ünnepségre való jelentkezés módja, a meghívók átvételével kapcsolatos információk.
A 2018. évi oklevél átadó ünnepségen hivatalos fotós készít képeket, ezzel kapcsolatos információk.
Talár átvétel - leadás, költségével kapcsolatos információk.

 

A 2018. évi oklevél átadó ünnepség időpontja, helyszíne szakos bontásban.

Alapképzésen, anglisztika, pszichológia szakon, valamint osztatlan tanárképzésben végzett hallgatók oklevélátadó ünnepélyére a Fasori Református Gyülekezet templomában (1071 Budapest, Városligeti fasor 5.) kerül sor
     •    2018. július 6-án, pénteken 10.00 órakor.
A rendezvény megfelelő előkészítése  érdekében hallgatóknak már 09.00-től a helyszínen kell lenniük.

∞∞∞∞

Alapképzésen, keleti nyelvek és kultúrák - japán, történelem, szabad bölcsészet, germanisztika-néderlandisztika, germanisztika-német, magyar, kommunikáció- és médiatudomány és szociológia szakon végzett hallgatók oklevélátadó ünnepélyére a Fasori Református Gyülekezet templomában (1071 Budapest, Városligeti fasor 5.) kerül sor
     •    2018. július 6-án, pénteken 13.00 órakor.
A rendezvény megfelelő előkészítése érdekében hallgatóknak már 12.00-től a helyszínen kell lenniük.

∞∞∞∞

A mesterképzésben, szakirányú továbbképzésben és kifutó osztatlan képzésben végzett hallgatók oklevélátadó ünnepélyére a Fasori Református Gyülekezet templomában (1071 Budapest, Városligeti fasor 5.) kerül sor
     •    2018. július 6-án, pénteken 16.00 órakor
A rendezvény megfelelő előkészítése  érdekében a hallgatóknak már 15.00-tól a helyszínen kell lenniük.


A 2018. évi oklevél átadó ünnepségre való jelentkezés módja, a meghívók átvételével kapcsolatos információk.

Az oklevél átvételre jogosult hallgatók legkésőbb 2018. június 26-án, kedd 12.00 regisztrálhatnak a megadott linken, amennyiben ünnepélyes keretek között, személyesen szeretnék oklevelüket átvenni. Regisztrációs link: http://www.kre.hu/btk/konf/diplomaoszto/

Felhívom a figyelmüket, hogy a határidő lejárta után semmilyen formában nem fogadunk el jelentkezést! Csak az vehet részt az az oklevélátadó ünnepségen, aki a regisztrációs felületen határidőben jelezte részvételi szándékát! Tájékoztatom, hogy az ünnepségen kizárólag talárban veheti át a diplomáját.

A határidőben történő oklevél kiadás érdekében a keményfedeles nyelvvizsga bizonyítványok bemutatási határideje június 29.  Aki határidő után mutatja be bizonyítványát, az nem vehet részt az oklevélátadó ünnepségen. Az igazolás nem helyettesíti a nyelvvizsga bizonyítványt! 

Amennyiben az oklevél kiállításához szükséges nyelvvizsgája már rögzítve van a Neptun rendszerben, nem szükséges még egyszer bemutatnia (Saját adatok→ Képzettségek→Nyelv menüpontban tudja ezt a Neptun felületén ellenőrizni)

A meghívók 2018. július 3-4-én vehetők át a dékánhelyettesi titkárságon (Reviczky u 4. I. emelet 111. szoba) a hivatali órák alatt (9.00-12.00 és 13.00-15.30).  A meghívók átvételét követően kérem, fáradjon át a Tanulmányi Osztályra (I. emelet) az oklevélátadó könyv aláírása és a diploma supplement átvétele céljából.
 
Tekintettel a nagy létszámú rendezvényre, s a templom korlátozott befogadóképességére, megértésüket kérjük, hogy mindenki csak négy vendéget hívhat. Kérjük, tájékoztassák a hozzátartozókat, hogy az oklevélátadó ünnepség ideje alatt a karzaton foglalhatnak helyet, a földszinten nem tartózkodhatnak, ott nem fényképezhetnek.


A 2018. évi oklevél átadó ünnepségen hivatalos fotós készít képeket, ezzel kapcsolatos információk.

Az oklevélátadó ünnepségen hivatalos fotós készít képeket. Az elkészült képek CD-re kerülnek, a lemezen az eredeti, nagy felbontású képek szerepelnek, amelyekből utólag papírképet is lehet készíteni.
A CD-t megrendelni a helyszínen az ünnepség előtt és után Lambert Attila fényképésztől lehet, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.  A levélbe, kérjük, írják bele a megrendelő nevét (amely lehetőleg a diplomázó neve legyen), az oklevélátadó ünnepség időpontját (nap, óra) és hogy hány db CD-t szeretnének rendelni. A CD ára 1000 Ft/db, mely a helyszínen fizetendő a fotós részére.

Kérjük, hogy a rendezvényen minden résztvevő a helyhez és az alkalomhoz illő öltözetben jelenjen meg.


Talár átvétel - leadás, költségével kapcsolatos információk.

Az oklevélátadó ünnepélyen minden hallgató kizárólag talárban veheti át diplomáját.

I. Az alapképzésen végzett hallgatók (minden BA szak), valamint az osztatlan tanárképzési szakokon, szakirányú továbbképzésben és kifutó osztatlan képzésben végzett hallgatók, akik a regisztrációs felületen előzetesen jelezték részvételi szándékukat az oklevélátadó ünnepélyre az alábbi időpontban és helyen vehetik át talárjukat:
Időpont: 2018. július 3-án és 4-én (kedden és szerdán) 9.00-15.30 között
Helyszín: KRE BTK Balassi Iván termében
(1088 Budapest, Reviczky u. 4., II. emelet 229-es terem)

II. Mesterképzésben végzett hallgatóknak (minden MA szak), akik a regisztrációs felületen előzetesen jelezték részvételi szándékukat az oklevélátadó ünnepélyre az alábbi időpontban és helyen vehetik át talárjukat:
Helyszín: Az ünnepség helyszíne, Fasori Református Templom (1071 Budapest, Városligeti fasor 5.)
Időpont: 2018. július 6-án (pénteken az ünnepség előtt) 15.00-15.30 között

Az ünnepélyes ruházat kölcsönzési díja 5000 Ft, letéti díja 5000 Ft. Mindkét összeg a talár átvételekor fizetendő. Aki a talárt sértetlenül leadja, az a letéti díjat az ünnepség végén, a talárok leadását követően visszakapja. A talárokat az ünnepséget követően a templomban lévő helyiségben kell leadni (vállfával, nylonzsákban), közvetlenül az ünnepség után.

Továbbá felhívjuk figyelmét, hogy az Oklevélátadó ünnepség költségeihez való hozzájárulás díjszabási táblázat szerinti 6375.- forint. Ez már kiírásra került a Neptun felületén. (A levélben említett talárkölcsönzési díj nem azonos a hozzájárulás díjával.) Ha nem kíván részt venni az oklevélátadó ünnepségen, úgy a díjtétel törölve lesz. 


Üdvözlettel: Tanulmányi Osztály