Kedves Felvételt Nyert Hallgatóink!

Sok szeretettel köszöntöm Önöket Egyetemünk közösségében, az Egyetemi Polgárság újdonsült, méltán büszke tagjaiként!

Engedjék meg, hogy teljesítményükhöz ezúton gratuláljak, hiszen az előző években befektetett kitartó és fáradhatatlan munkájuk egyik kézzelfogható sikere, hogy felvételt nyertek a Károli Gáspár Református Egyetem egyik képzésére.

A kezdeti próbatétel sikeres abszolválásával egy olyan útra léptek, amelyen – hamarosan megkezdődő tanulmányaik során – rengeteg, a jövőben hitelesen és gyakorlatiasan használható tudásra tehetnek szert. Az elkövetkezendő, károlis éveikben mindemellett maradandó élményeket, különleges impulzusokat gyűjthetnek, illetve értékes kapcsolatokat építhetnek. Hamarosan személyesen is meggyőződhetnek az Egyetemünkre jellemző keresztyén szellemiségről, családias hangulatról, amely az oktatók és hallgatók személyes kapcsolatára, a hallgatói együttműködésre épül.

Egyetemünkön kiemelkedően fontos szerepet kap a tehetséggondozás. Keresztyén egyetemként a minőségi oktatás mellett azonban olyan fontos többletet is nyújtunk hallgatóink részére, mint a lelkigondozás: a KRE Egyetemi Lelkigondozói Szolgálat munkatársaihoz Egyetemünk hallgatói az év 365 napján fordulhatnak lelki tanácsért.

Egyetemünk célja, hogy keresztyén szellemiségben, a magyar református felsőoktatás évszázados hagyományaira építve olyan keresztyén erkölcsű, nagy tudású, széles látókörű szakembereket képezzen, akik minden körülmények között megállják helyüket az életben.

A felsőfokú tanulmányok megkezdése együtt jár temérdek újfajta információval, impresszióval és eddig ismeretlen folyamattal, ügyintézéssel – ezért kérjük, hogy folyamatosan tájékozódjanak az aktualitásokkal kapcsolatosan!

2020. szeptember 7-én (hétfőn) 10 órakor szeretettel várjuk Önöket Egyetemünk Tanévnyitó ünnepségén, a Pozsonyi úti Református Egyházközség Hálaadás Templomában.
Életük most kezdődő, meghatározó fejezetéhez sok sikert és örömöt kívánok Önöknek!
A nyár hátralévő részében pedig kellemes pihenést!
 
Budapest, 2020. 07. 28.
 
Dr. Czine Ágnes
Rektori Feladatokkal Megbízott Rektorhelyettes

Következő események


Napi biztatás

Napi jegyzet a Kossuth-on

Egyesített Bibliaolvasó

Nyelvvizsgaközpont

Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin