Köszönjük, hogy ennyien eljöttetek az Alumni Találkozóra
ALUMNI KEDVEZMÉNYEK
Hirdessen nálunk!
Regisztrálj álláshírlevélre!
"ANNYI MINDENT TUDUNK, CSAK ÉPP AZT NEM, HOGYAN KELLENE ÉLNI"

1 2 3 4 5

REGISZTRÁCIÓ

Regisztrálj online weboldalunkon, hogy igénybe vehesd kedvezményeinket, és értesülj legfrissebb híreinkről!

KEDVEZMÉNYEK

Egykori vagy az idén végzett hallgatóink a weboldalunkon történő regisztrációval kedvezményekben részesülnek

ÁLLÁSAJÁNLATOK

Tekintsd meg partnereink aktuális állásajánlatait, regisztrálj Álláshírlevelünkre!

Hírlevelek

Kedves Alumna/Alumnus!

Ezen hírlevél segítségével szeretnénk tájékoztatni öregdiákjainkat intézményünk legfrissebb híreiről, meghívni szakmai rendezvényekre, illetve segíteni abban, hogy további szakmai kapcsolatok épüljenek ki.

Mostani hírlevelünk kiküldése két örömteli okból is aktuális:
• 2017. november folyamán két öregdiák-találkozó is lesz a Károlin, és
• az év végéig két újdonsággal is szeretnénk meglepni Önöket: elkészítjük a névre szóló alumni kedvezménykártyákat és egy informatikai fejlesztésnek köszönhetően bővülni fog az alumni szolgáltatások köre egy álláshírlevél modullal.

tovább olvasom

Karriertörténetek

A bölcsészeké a világ!

Bakonyi Péterrel, a Közmédia, filmekért, valamint a gyermek és ifjúsági műsorokért felelős főszerkesztőjével, Magyarország Melbourne-i Konzulátusának korábbi vezetőjével beszélgettem álmokról, azok megvalósításáról, gyerekszínészetről, a fiatalok médiafogyasztási szokásairól, a közmédia és a szülők felelősségéről, az angol nyelvtudás hatalmáról és számos más, napjainkban sokunkat foglalkoztató témáról.

tovább olvasom

KEDVES EGYKORI HALLGATÓNK!


Örömmel üdvözlöm a Károli Gáspár Református Egyetem Alumni Portálján!

Mindannyiunk életében és pályájának alakulása során nagy jelentősége van az egyetemi évek alatt megszerzett élményeknek, tapasztalatoknak, tudásnak és emberi kapcsolatoknak. A diploma megszerzése pedig szimbolikus jelentőségű, egyfajta mérföldkő is az életünkben. Az általános iskolás kortól kezdetét vevő folyamatos tanulás időszakát a munkavállalás időszaka váltja fel a legtöbbünknél, ami azonban nem jelenti azt, hogy örökre véget érnek a tanulóéveink.

A társadalmi átalakulások, valamint a tudomány és a technológia fejlődésének felgyorsulása következtében a munkaerőpiac is folyamatosan átalakulóban van: új igények jelennek meg, amelyek egy nemzedék életén belül is állandóan új ismeretek elsajátítását, új készségek megszerzését teszik szükségessé.

Egyetemünk számára kiemelkedően fontos, hogy jó kapcsolatot alakítsunk ki és tartsunk fenn végzett hallgatóinkkal, és támogassuk őket továbbtanulásukban és elhelyezkedésükben is, valamint tájékoztassuk őket szakmai programjainkról, rendezvényeinkről. A folyamatosan változó igényekhez egyetemünk is rugalmasan alkalmazkodik a képzési struktúra újragondolásával, új képzési lehetőségek megteremtésével.

Bízom benne, hogy minél többen nálunk folytatják majd MA és posztgraduális tanulmányaikat, és többekkel is újra találkozhatunk szakirányú továbbképzéseinken, szakmai rendezvényeinken, és segítségükre tudunk lenni az egyetemi éveik alatt megszerzett szakmai kapcsolataik ápolásában. Örömünkre szolgálna, ha észrevételeikkel, ötleteikkel Önök is hozzájárulnának a portál működtetéséhez.

Áldást kívánok az életükre és munkájukra!

Budapest, 2016. május

balla-peter

Prof. Dr. Balla Péter
rektor