HA EGY PICI VÁLTOZÁST ELINDÍTOK VALAHOL, AKKOR AZ MAGÁVAL HOZZA A TÖBBI VÁLTOZÁST IS
„TANULJ MEG VÁGYAKOZNI AZUTÁN, AMID VAN!”
KRE ALUMNI ǀ NÉGYSZEMKÖZT
"10% a tehetség, a többi tanulás"
Hirdessen nálunk!
Regisztrálj álláshírlevélre!

1 2 3 4 5 6

REGISZTRÁCIÓ

Regisztrálj online weboldalunkon, hogy igénybe vehesd kedvezményeinket, és értesülj legfrissebb híreinkről!

KEDVEZMÉNYEK

Egykori vagy az idén végzett hallgatóink a weboldalunkon történő regisztrációval kedvezményekben részesülnek

ÁLLÁSAJÁNLATOK

Tekintsd meg partnereink aktuális állásajánlatait, regisztrálj Álláshírlevelünkre!

Hírlevelek

Kedves Alumna / Alumnus!

Bár a járvány következtében lassan egy éve sok új nehézséggel kell szembenéznünk, mégis igyekszünk a jó dolgokra, egymás segítésére fókuszálni, mert ez is segíthet az új kihívásokkal való megküzdésben.
Örömmel írjuk, hogy 210 taggal bővült az alumni tagjaink köre 2020-ban, akiknek a héten postázzuk az alumni kedvezménykártyáját. Köszönjük azon öregdiákjaink munkáját, akik az egyetem ötévente esedékes akkreditációs eljárásában a stake-holder panelben részt vettek, továbbá azokét, akik néhány hallgatónk számára értékes online továbbképzéseken tettek lehetővé ingyenes részvételt, vagy gyakornoki és önkéntes munka lehetőséget biztosítottak hallgatóinknak.
Fogadjátok szeretettel hírlevelünket az egyetemünkkel kapcsolatos fontos eseményekről, örömhírekről, új programokról, kiadványainkról, álláslehetőségekről.

tovább olvasom

Karriertörténetek

„Tanulj meg vágyakozni azután, amid van!”

domonkos

Huszár Domonkos tizenévesen online keresztény missziót indított, volt zenekara, az egyetemi órák után sokszor forgatásra, zenekari próbára rohant, vagy épp onnan jött. Ma fiatalkori szenvedélyéből él: kisfilmeket és dokumentumfilmeket készít, a filmbemutatókon pedig közös gondolkodásra hívja a nézőket. Igyekszik fejlődni, hogy jó legyen abban, amit csinál, de nem akar tökéletesnek látszani.

tovább olvasom