csik

Az alumni szó, a latin alumnus szó (hímnem, nőnemű alakja alumna) többes számú alakja, jelentése öregdiákok, s mára nemzetközileg ismert kifejezés mindazokra, akik egy adott iskola végzett diákjai.

A Károli Gáspár Református Egyetem alumni programjának célja, hogy elősegítse egykori hallgatóival a kapcsolattartást az egyetemi tanulmányaik után is, és támogassa volt diákjait a szakmai kapcsolataik megőrzésében és ápolásában.

Az alumni portálon tájékoztatást szeretnénk adni új képzéseinkről, tudományos konferenciáinkról, rendezvényeinkről és legújabb kiadványainkról. Lehetőséget szeretnénk biztosítani egykori hallgatóinknak szakmai-tudományos szempontból releváns információk, rendezvények publikálására, továbbá támogatni szeretnénk őket öregdiák-találkozók megszervezésében. Frissen és régebben végzett hallgatóinkat a fentieken túlmenően szeretnénk hasznos információkkal és állásajánlatokkal segíteni az álláskeresésben.

A portálon regisztrált végzett hallgatóinknak 5 % kedvezményt biztosítunk a BTK és ÁJK MA képzéseinek és 10 % kedvezményt a szakirányú továbbképzések első félévi térítési díjából, valamint 30 % kedvezményt az Egyetem és a L’Harmattan Kiadó közös gondozásban megjelenő Károli Könyvek köteteinek árából.

ikon1

REGISZTRÁCIÓ

Regisztrálj online weboldalunkon, hogy igénybe vehesd kedvezményeinket, és hogy értesülj legfrissebb híreinkről!

ikon2

KEDVEZMÉNYEK

Egykori vagy az idén végzett hallgatóink a weboldalunkon történő regisztrációval kedvezményekben részesülnek

ikon3

ÁLLÁSAJÁNLATOK

Tekintsd meg partnereink aktuális állásajánlatait, regisztrálj Álláshírlevelünkre!