csik

 ◀ Vissza

Nemzetközi ügyvédi iroda jogi asszisztenst keres!

Létrehozva: 2021-10-14

Hirdető: Arsboni Kft.

Jelentkezési határidő: folyamatos


Ha szeretnél egy vezető, nemzetközi ügyvédi iroda "arca" lenni, akkor itt a remek lehetőség: csatlakozz hozzánk, és tapasztald meg, milyen egy igazi, összetartó, jóhangulatú csapat megbecsült tagjának lenni!

Nagyon várjuk, és hogy megismerjünk, és téged is csapatunkban köszönthessünk!

Mivel fog telni egy napod?

  • Te leszel az a személy, akit legelőször meglátnak az ügyfelek, mivel alapvetően a recepciónál fogsz dolgozni. Az ügyfelek fogadásán túl a Te feladatod lesz a bejövő hívások kezelése, adott esetben a kapcsolattartás is.
  • Ha éppen nincs annyi tennivaló, akkor sem fogsz unatkozni, ugyanis egy másik jogi asszisztens kollégával párban fogtok dolgozni. A jó hangulaton és a munkateher csökkentésén túl további előnye ennek a felállásnak, hogy egymáshoz képest némileg el van tolva a munkaidő kezdete és vége, így nem szükséges ugyanannak az embernek bent maradnia 8:30-19:00 között, amikor irodánk recepciója elérhető.
  • Mindemellett fontos, hogy – ahogy a címben is szerepel – mi alapvetően új jogi asszisztens kollégánkat keressük, nem pedig kizárólag recepcióst. Azaz a pozíció betöltésének feltétele vagy a jogi asszisztensi végzettség, vagy pedig az ilyen irányú, releváns (pl. ügyvédi vagy közjegyzői irodában szerzett) munkatapasztalat.
  • Nem árulunk zsákbamacskát: tiszteletben tartjuk minden munkatársunk szabadidejét, és támogatjuk is annak minél hasznosabb eltöltését, de ehhez az kell, hogy a munkaidő valóban érdemi munkavégzéssel teljen. Nagyban megkönnyíti a közös munkát, ha van már releváns tapasztalatod, de attól sem zárkózunk el, ha ennek hiányát talpraesettséggel és elhivatottsággal kompenzálod!
  • Számítunk Rád továbbá az elektronikus eljárások adminisztratív támogatása terén is, de ha egy utazás vagy rendezvény profi megszervezéséről van szó, akkor is Te leszel az első gondolatunk.
  • Irodánk nemzetközi jellegére tekintettel fontos, hogy ne gyere zavarba, ha angolul kell kommunikálni az ügyfelekkel vagy külföldi kollégáinkkal akár telefonon, akár személyesen. Ha ezen felül még németül is meg tudsz szólalni, az kifejezetten előnyös!

 

Mire számíthatsz nálunk?

  • Tudjuk, hogy egy dolgos hét után alig várja mindenki a hétvégét, így mi ezt előrébb is hoztuk: a munkaidő lecsúsztatásával péntekenként rendszerint korábban fejeződik be asszisztens kollégáink munkanapja.
  • A kényelmesebb munkavégzés érdekében havi pár nap home office-t is biztosítunk.
  • Hogyan járulunk hozzá a szabadidő – fent említett – minél pihentetőbb eltöltéséhez? Például masszázskuponokkal, sportrendezvényeken való részvételi lehetőség biztosításával, ill. nagyon számítunk Rád a csapatépítő eseményeinken való aktív részvételben is!
  • Mi minden munkatársunk számára biztos munkahelyet nyújtunk, ez alól Te sem vagy kivétel.

 

Amennyiben felkeltette érdeklődésedet a lehetőség várjuk magyar és angol nyelvű szakmai önéletrajzodat a címre. 

 


Elvárt nyelvismeret: angol - középfok (kommunikációképes szint)

Elvárt munkatapasztalat: Pályakezdő/friss diplomás

Foglalkoztatási forma: Teljes munkaidő,


◀ Vissza

ikon1

REGISZTRÁCIÓ ÁLLÁSHÍRLEVÉLRE

Regisztrálj online weboldalunkon, hogy minél előbb értesülj a legfrissebb álláshirdetésekről!

ikon3

ÁLLÁSHIRDETÉS MEGJELENTETÉSE

Tájékoztató munkáltatók számára, hogyan jeleníthetik meg álláshirdetéseiket weboldalunkon és juttathatják el hallgatóinkhoz, öregdiákjainkhoz azokat hírlevélben.