Demonstrátori pályázat

Tisztelt Hallgatók!
Az Ösztöndíjbíráló bizottság az ösztöndíj szabályzata alapján értékelte a pályázatokat, és az alábbi eredményt állapította meg:

Eötvös Károly Ösztöndíj

Tisztelt Hallgatók!
Az Ösztöndíjbíráló bizottság az ösztöndíj szabályzata alapján értékelte a pályázatokat, és az alábbi eredményt állapította meg:

A béke gondolata Ábrahám örököseinél konferencia

Mediáció a magyar igazságszolgáltatásban konferencia beszámoló

2017. november 9-én sikerrel lezajlott a „Mediáció a magyar igazságszolgáltatásban konferencia”, ahol mind az elmélet, mind a gyakorlat területéről kimagasló szakemberek tartottak előadásokat és workshopokat az érdeklődőknek.

Dr. Nagy László Magánjogi Érvelési Verseny

A verseny célja, hogy lehetőséget biztosítson tehetséges joghallgatóknak a képességeik bemutatására a magas szintű jogászi érvelésben és egyben hozzájáruljon a fiatalon elhunyt zseniális ügyvéd, dr. Nagy László István emlékének megőrzéséhez.

A verseny időpontja: 2016. november 9-10.

Jelentkezési határidő: 2016. október 27.

A jelentkezéssel és a versennyel kapcsolatos részletes információk a Dr. Nagy László Alapítvány honlapján és Facebook oldalán találhatók.

www.drnagylaszloalapitvany.hu 

A verseny főnyereménye a Dr. Nagy László Díj és pénzjutalom mellett kéthetes londoni szakmai gyakorlat egy nemzetközi ügyvédi irodában. A verseny második és harmadik helyezettje pénzjutalomban részesül.

A felhívás letölthető innen

 

A költségvetés büntetőjogi védelme konferencia

Tisztelt Érdeklődők!
A nagy létszámú érdeklődésre való tekintettel, regisztrációra már nincs lehetőség. Köszönjük megértésüket.

A konferencia célja: A költségvetés hatékonyabb védelme érdekében alkotott költségvetési csalás tényállásával üldözött magatartások adójogi, illetve büntetőjogi értékelése, kiemelt figyelmet fordítva az általános forgalmi adózásra.

Országgyűlési könyvtár látogatás az őszi Tréninghéten

 Károli Közösségi Napok keretében ingyenes csoportos látogatást szervez a Kar a hallgatók számára 2016. 10. 27-én, csütörtökön 13:00 és 14:30 órától.

2016 őszi Károli Közösségi Napok – Tréninghét programok

2016 őszi Károli Közösségi Napok – Tréninghét programok

2016 őszi Tréninghét programok képzésenkénti bontásban

Tudományos pályázat Kozma Sándor emlékére

 Magyarország legfőbb ügyésze Kozma Sándor emlékére tudományos pályázatot hirdet tanulmány készítésére. A pályázaton részt vehet az ügyészi szervezet minden, tudományos fokozattal nem rendelkező tagja, valamint az ügyészi munka iránt érdeklődő joghallgató. A pályaműveket magyar nyelven lehet benyújtani. Pályázni kizárólag olyan dolgozattal lehet, amelyet e pályázat beküldési határidejét megelőzően nem nyújtottak be más tudományos pályázatra, illetve szakdolgozatként, évfolyamdolgozatként vagy más hasonló, a pályázó képzéséhez, illetve munkavégzéséhez közvetlenül kapcsolódó célból, továbbá közzététel, megjelentetés céljából.

Dr. Muzsalyi Róbert nyerte a Richard Turton Award-ot

Dr. Muzsalyi Róbert, egyetemünk megbízott oktatója nyerte idén szeptemberben a Richard Turton Award-ot. A díjat négy, fizetésképtelenségi eljárásokkal foglalkozó nemzetközi szervezet alapította: az INSOL Europe, az INSOL International, a The Insolvency Practitioners Association és R3, valamint a The Association of Bussiness Recovery Professionals 2005-ben.

Következő események


Összes esemény

nyelvvizsgaközpont

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Youtube