Gyászhír: Elhunyt Dr. Gróf Bethlen István

Mély fájdalommal és megrendüléssel tudatjuk, hogy Dr. Gróf Bethlen István PhD, a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának nagyrabecsült egyetemi oktatója 2018. szeptember 4-én, életének 72. évében elhunyt.

Egész Egyetemünk, különösen Karunk nagy tudású és szakmai tekintélynek örvendő oktatóját veszítettük el távozásával. Megtiszteltetés volt Karunk számára, hogy csatlakozott hozzánk és gazdagított bennünket tudásával, tapasztalataival és tanácsaival.

Emelt szintű történelem érettségi felkészítő indul

Emelt szintű történelem érettségi felkészítő tanfolyam I.

Károli Gáspár Ösztöndíj felhívás 2017 / 2018. tanév I. (őszi) félév

Kiírásra került a Károli Gáspár Ösztöndíj.

Ösztöndíj és pályázati lehetőség az ÁJK hallgatóinak

2017/2018-as tanévben is lehetőség nyílik a Károli Gáspár Református Egyetem Állam-és Jogtudományi Karán pályázni az Eötvös Károly ösztöndíjra.
A Karon működő intézetek és tanszékek pedig várják a leendő demonstrátorokat.

Bővebb információ:

Károli Gáspár ösztöndíj

Eötvös Károly ösztöndíj

Demonstrátori pályázat

Tehetséggondozási pályázat

Károli kiválósági ösztöndíj

Sporttevékenységért járó ösztöndíj

Jogász Dékáni Kollégium a KRE ÁJK-n

2016. szeptember 23-án a Károli Gáspár Református Egyetem Állam-és Jogtudományi Karán ülésezett a Jogász Dékáni Kollégium. A magyarországi jogi karok dékánjai mellett az Igazságügyi Minisztériumból Dr. Vízkelety Mariann, Igazságügyi kapcsolatokért felelős államtitkár asszony; az Emberi Erőforrások Minisztériumából Jakabné dr. Szalai Krisztina, a Felsőoktatási Képzési Főosztály vezetője, valamint Dr. Maruzsa Zoltán miniszteri biztos vett részt a találkozón.

A protestáns hivatásfelfogás és az etikus gazdasági és vezetési elméletek

Szeretettel hívunk és várunk minden kedves érdeklődőt az Állam-és Jogtudományi Kar által indított „Reformátori hagyományok - korunk gazdasági és vezetési dilemmái” című interdiszciplináris konferencia-sorozat első állomásaként megrendezendő ,,A protestáns hivatásfelfogás és az etikus gazdasági és vezetési elméletek” c. konferenciára.

MNB Kiválósági Ösztöndíj

A Károli Gáspár Református Egyetem és a Magyar Nemzeti Bank együttműködése keretében, a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara – a Hallgatói térítési és juttatási szabályzat 50/B. §-ban (SzMSz III. 2.sz. melléklet) meghatározottaknak megfelelően – pályázatot hirdet.

MNB Kiválósági Ösztöndíj

A Károli Gáspár Református Egyetem és a Magyar Nemzeti Bank együttműködése keretében, a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara – a Hallgatói térítési és juttatási szabályzat 50/B. §-ban (SzMSz III. 2.sz. melléklet) meghatározottaknak megfelelően – pályázatot hirdet.

 

A pályázat célja: Az Egyetem a Magyar Nemzeti Bank együttműködése keretében – az MNB a Társadalmi Felelősségvállalási Stratégiája alapján – aktív szerepet vállaljon a közgazdasági értékteremtésben.

A pályázat beérkezési határideje: 2016. szeptember 27.

Pályázati felhívás részletei

Pályázati űrlap

Károli Kiválósági Ösztöndíj pályázat leadási határidő

A pályázat leadásának határideje és helye: 2016. szeptember 30. (péntek) 12:00 óra, Tanulmányi Osztály (KRE ÁJK, Viola utca 2-4., „A” épület)
Kapcsolattartó: Keserü Anita
További részletek itt.

Demonstrátori ösztöndíj pályázat leadási határidő

A hallgatók pályázatukat a választott Tanszék vezetőjének címezve a hallgatói ügyfélszolgálaton nyújthatják be.
Demonstrátori pályázat 2016-2017

Következő események


Összes esemény

nyelvvizsgaközpont

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Youtube