25 éves az Állam- és Jogtudományi Kar

A Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának 25 éves fennállásának jubileumi ünnepségét december 8-án, pénteken, 10:00 órakor rendezzük meg, az Állam- és Jogtudományi kar Viola utcai épületében (1042 Budapest, Viola u. 2–4.)

2023 Galéria

Vallás és reintegráció – konferencia meghívó

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar, a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar és a Büntetés-végrehajtási szervezet tudományos tanácsa konferenciát szervez „Vallás és reintegráció” címen.

„Gazdasági bűnözés” - 2023

Prof. Dr. Domokos Andrea, a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar, dékánhelyettes, a Bűnügyi Tudományok Intézetének vezetője, illetve Dr. Fodor Balázs Gábor és Dr. Újhelyi Bence ügyvédek közös szervezésében megrendezésre kerül a Gazdasági bűnözés 2023 című konferencia.

Fejezetek az európai protestáns politikai gondolkodás történetéből

A Károli Gáspár Református Egyetem Protestáns Politikatörténeti Kutatócsoportja konferenciát szervez „Fejezetek az európai protestáns politikai gondolkodás történetéből” címen.

Dósa Elek élete és munkássága konferencia

A Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar Jogtörténeti és Jogelméleti Intézetének Jogtörténeti Tanszéke konferenciát szervez „Dósa Elek élete és munkássága” címmel. 

Jótékonysági est a Károli Gáspár Református Egyetemen

Jótékonysági est a hazai árvák és nagycsaládosok megsegítésére a Károli Gáspár Református Egyetemen Balázs János zongoraművész közreműködésével.

Doktori Iskola - Adventi találkozó

A Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Doktori Iskola Adventi találkozót szervez 2022. december 7. (szerda) 15:00 órakor.

A rendezvényen tudományos előadást tart Prof. Dr. Alberto Maffi, Universita di Milano Bicocca, Foreigners on Trial in Ancient Greece: Fifty Years after Gauthier's Symbola” címmel.

A Károli Szabadegyetem következő vendége: Böszörményi-Nagy Gergely

November 28-án, 18.30 órai kezdettel kerül megrendezésre a Károli Szabadegyetem következő – a téli szünet előtti utolsó – rendezvénye. Az ismeretterjesztő rendezvénysorozat meghívott vendége Böszörményi-Nagy Gergely, a kezdő vállalkozások felkarolásával foglalkozó Design Terminal innovációs ügynökség vezetője, a 2015-ben létrejött Brain Bar jövőfesztivál alapítója, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemért Alapítvány elnöke, aki a Mi (nem) az innováció? címmel tart előadást.

Meghívó – Kari TDK forduló

A Kari Tudományos Diákköri Tanács 2022. november 11. (péntek) 9 órai kezdettel Tudományos Diákkör Konferenciát szervez.

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Közösségi Média

nyelvvizsgaközpont