Új védelmi és biztonsági dimenziók az orosz-ukrán konfliktus fényében

A Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar, Lőrincz Lajos Közjogi Kutatóműhelye konferenciát szervez az „Új védelmi és biztonsági dimenziók az orosz-ukrán konfliktus fényében” címen, amelyre 2024. március 21-én kerül sor a Károlyi-Csekonics Palotában (1088 Budapest, Múzeum utca 17.).

Oktatói közösségi tér nyílt az ÁJK-án

2023. március 22-én átadták az ÁJK épületében található újonnan kialakított oktatói közösségi teret, amelyet Prof. Dr. Szuchy Róbert oktatási rektorhelyettes kezdeményezésére egy korábbi tanteremből alakítottak ki.

Sportjogi előadás az ÁJK-n

A sportjogi óra keretein belül Dr. habil. Simicskó István vendége volt Dr. Nébald György olimpiai bajnok kardvívó.

TDK ülés: Pénzmosás, bűnszervezetek és cégtemetők

A Bűnügyi Tudományok Intézete 2023. március 24-én 9:45-13:00 óráig Pénzmosás, bűnszervezetek és cégtemetők címmel TDK ülést tart a KRE ÁJK 101-es termében. Előadó: Dr. Fodor Balázs Gábor ügyvéd, mb. egyetemi oktató KRE-ÁJK BTI. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

OTDK-felkészítő ülés – Bűnügyi Tudományok Intézete

A Bűnügyi Tudományok Intézete 2023. március 23-án 14 órától OTDK-felkészítő ülést tart a KRE ÁJK "B" épület 40-es teremben. Az alkalmon a 36. OTDK Állam- és Jogtudományi Szekciójában a bűnügyi tudományok területére tartozó dolgozatokkal induló hallgatókat és az Intézet részéről részt vevő opponenseket hallgatják meg ismét annak érdekében, hogy a lehető legfelkészültebben vághassanak neki az áprilisi győri megmérettetésnek.

Jótékonysági koncert a szíriai földrengés károsultjainak megsegítésére

A Károli Gáspár Református Egyetem jótékonysági koncertet szervez március 31-én a Zeneakadémián a szíriai földrengés károsultjainak megsegítésére. A koncert jegybevételéből és a helyszíni adományokból befolyt összeget a Károli Gáspár Református Egyetem és a Magyarországi Református Egyház a szíriai Aleppói Református Egyházközség segítségével juttatja el a nehéz helyzetbe került testvérekhez. Aleppó lakói és a református testvérek éveken át álltak a bombázások és a harcok középpontjában, a szíriai polgárháború leghevesebb harci övezetében, amikor február 10-én Aleppó városát és lakóit hatalmas erejű földrengés rázta meg, emberéletekben pótolhatatlan veszteségeket és borzalmas pusztításokat okozva.

A Jogtörténeti és Jogelméleti Intézet TDK-ülése

A Jogtörténeti és Jogelméleti Intézet 2023. március 2-án 16:45-től, Tudományos Diákköri ülést tartott.

Közjogi Intézet TDK ülése

A Közjogi Intézet 2023. március 3-án, az OTDK-felkészülés céljából, Intézeti TDK alkalmat szervezett. A rendezvényre a Károlyi-Csekonics Palota Szivartermében került sor.

BISZK jelentkezési határidő

A Bocskai István Állam- és Jogtudományi Szakkollégium tagfelvétel jelentkezési határideje hamarosan letelik, az érdeklődőket kérjük, hogy időben adják le a jelentkezésüket. A Szakkollégium szeretettel várja az új tagokat.

Károli Közösségi Napok

Örömmel tájékoztatjuk hallgatóinkat, hogy az Egyetem vezetése a 2020-2021. tanév II. félévre ismét meghirdeti a Károli Közösségi Napok, azaz a Tréninghét nevű összegyetemi programsorozatot, 2021. április 06-09. között.

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Közösségi Média

nyelvvizsgaközpont