OTDK felkészítő hétvége

Március 22-24-ig tartott az OTDK-felkészítő hétvége Nagykőrösön, a kari TDT szervezésében, a „Károlis joghallgatók TDK felkészülésének támogatása” című pályázat keretében.

Az OTDK-felkészítő hétvége március 22-24. között, a „Károlis joghallgatók TDK felkészülésének támogatása” elnevezésű, NTP-HHTDK-18-0039. sz., a Nemzeti Tehetség Program keretei között zajló pályázat keretében, „Nagykőrösi tréning hétvége” elnevezéssel került megvalósításra. A rendezvény sikeresen és eredményesen zajlott Nagykőrösön, az OTDK-n induló hallgatók felkészítése érdekében, melynek a Tanítóképző Főiskolai Kar adta a helyszínt. A programot Dr. Homicskó Árpád Olivér nemzetközi és tudományos dékánhelyettes nyitotta meg. Ezt követően, Prof. Dr. Lóth László, a Gazdaság- és Vezetéstudományi Intézet vezetője, Dr. Prieger Adrienn Dóra, a Kari TDT elnöke és Wiedemann János, a Kari TDT titkára mondott köszöntőt, illetve tájékoztatást adtak a program menetéről. A Kar oktatói a hétvége során kiscsoportos foglalkozások keretében, személyre szabottan is foglalkoztak a versenyzőkkel. A Kar oktatói, akik segítették a versenyzőket: Prof. Dr. Miskolczi-Bodnár Péter dékán, Dr. Homicskó Árpád Olivér nemzetközi és tudományos dékánhelyettes, Dr. Prieger Adrienn Dóra kari TDT elnök, Dr Wiedemann János kari TDT titkár, Miklósné Dr. Zakar Andrea, Prof. Dr. Domokos Andrea, Prof. Dr. Rixer Ádám, Dr. Kun Attila, Dr. Tóth J. Zoltán, Dr. Nagy Péter és Dr. Boóc Ádám voltak. Ezen kívül, retorikai szempontból, trénerek segítségével is zajlott a felkészülés, akik a versenyzőket az OTDK-prezentáción retorikai hatáskeltési és befolyásolási technikák elsajátításában segítették.
A hétvége során, a plenáris előadásokat Prof. Dr. Stipta István nyitotta meg, ahol a Kar oktatói, valamint Dr. Gosztonyi Márton retorikai szempontú értékeléssel, észrevételekkel, tanácsokkal látták el az OTDK-n induló versenyzőket. A résztvevő hallgatók rendkívül hasznosnak értékelték a rendezvényt.
A felkészülés mellett, többféle programon is lehetőség nyílt részt venni, így a nagykőrösi református istentiszteletén, azt követően pedig, felmehettek a templomtoronyba is a hallgatók…
A program végén Prof. Dr. Domokos Andrea, a Bűnügyi Tudományok Intézetének vezetője értékelte a felkészítést és további tanácsokat adott a versenyzőknek. A hétvégét március 24-én, vasárnap Dr. Homicskó Árpás Olivér nemzetközi és tudományos dékánhelyettes és Dr. Prieger Adrienn, a kari TDT elnöke zárta be.

Galéria

EEM logo 

 

NTP

eet

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Közösségi Média

nyelvvizsgaközpont