MNB-s kerekasztal-beszélgetés az ÁJK-n

2019. február 27-én az Állam- és Jogtudományi Kar és a Magyar Nemzeti Bank szervezésében kerekasztal-beszélgetésre került sor, amelyen a Gazdálkodási és menedzsment alapképzés, valamint az Emberi erőforrások alapképzés azon hallgatói vettek részt, akik a Magyar Nemzeti Bank által biztosított ösztöndíjak valamelyikében részesülnek.

A beszélgetésen jelen volt Dr. habil. Homicskó Árpád Olivér nemzetközi és tudományos dékánhelyettes, Dr. Dubéczi Zoltán, az MNB Oktatási Klub alelnöke, valamint Dr. habil. Lóth László egyetemi docens, a Gazdaság- és Vezetéstudományi Intézet vezetője. A találkozó célja az MNB Alumni program ismertetése, valamint a hálózathoz való csatlakozás elősegítése.

Dr. Dubéczi Zoltán hangsúlyozta, hogy az MNB Oktatási és Tudományos Kör Egyesület egy, az MNB Alapító részvételével létrehozott egyesület. Az Egyesület célja, hogy összefogja és platformot teremtsen az MNB és a Pallas Athéné Alapítványok által támogatott oktatási programok résztvevői, valamint ösztöndíjas hallgatói számára, hogy ily módon gyorsan és közvetlenül tájékozódhassanak többek között szakmai eseményekről, ösztöndíj-lehetőségekről, megjelent publikációkról és tudományos tevékenységekről, ezzel erősítve a hazai közgazdasági, pénzügyi, valamint interdiszciplináris tudományterületen tevékenykedő kutatók és oktatók szakmai aktivitását és a tudományos párbeszéd előmozdítását. Az Egyesület jelenleg 450 fős tagságot számlál.

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Közösségi Média

nyelvvizsgaközpont