Nyílt nap az ÁJK-n

2019. január 15-én került megrendezésre az Állam- és Jogtudományi Kar idei első Nyílt napja, ahol több mint 100 érettségi előtt álló diák volt kíváncsi a Kar képzéseire.

Az eseményen a Kar vezetése, a Tanulmányi Osztály, a Hallgatói Önkormányzat (HÖK) és a Bocskai István Szakkollégium tájékoztatása és bemutatkozása adott iránytűt a továbbtanulni kívánó érettségizőknek. A Nyílt napot Dr. Törő Csaba dékán úr nyitotta meg, aki köszöntötte a diákokat, és röviden beszélt az ÁJK képzéseiről, az Egyetem elvégzése utáni lehetőségekről és az intézmény hitvallásáról.

Vas Mária, a Tanulmányi Osztály vezetője külön örömét fejezte ki, hogy olyan ismerős arcokat is láthat, akikkel nemrég találkozott az Educatio Kiállításon, majd részletesen ismertette a felvételi eljárást, a jelentkezés feltételeit és körülményeit, a képzéseket. A Hallgatói Önkormányzat és a Bocskai István Szakkollégium is képviseltette magát, mindkét szervezet bemutatta a főbb tevékenységeit, a taggá válás előnyeit, beszéltek a tudományos és demonstrátori tevékenységek lehetőségeiről, a különböző rendezvényekről és sporttevékenységekről.

A Nyílt nap a szakos tájékoztatókkal zárult: a Jogász képzést Prof. Dr. Domokos Andrea, az Emberi erőforrások, a Gazdálkodási és menedzsment alapképzést, a Kereskedelem és marketing felsőoktatási szakképzést Dr. Lóth László és Dr. Simay Attila, a Jogi felsőoktatási szakképzést Dr. Boóc Ádám és a Nemzetközi tanulmányok alapképzést pedig Dr. Zakar Andrea mutatta be a diákoknak.

A következő ÁJK Nyílt nap 2019. február 5-én lesz, amelyre ITT lehet regisztrálni.

És hogy miért érdemes a Károli Állam- és Jogtudományi Karára jelentkezni? IDE kattintva ez is kiderül!
 

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Közösségi Média

nyelvvizsgaközpont