Diplomaosztó és oklevélátadó ünnepség

2019. január 26-án került megrendezésre a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának Jogász doktorrá avató és oklevélátadó ünnepsége a Budapest−Fasori Református Templomban.

Tovább...

A holland igazságügyi miniszter előadása

Az előadás időpontja: 2019. február 21., 11:15.
Az előadás helyszíne: A Magyarországi Református Egyház Zsinatának székháza (1146 Budapest, Abonyi u. 21.), díszterem

Tovább...

MNB ösztöndíj

A Károli Gáspár Református Egyetem és a Magyar Nemzeti Bank együttműködése keretében, a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara pályázatot hirdet.

Tovább...

Könyvbemutató - A Kecskeméti Református Jogakadémia története

A programból:
Köszöntőt mond Prof. Dr. Balla Péter rektor, azt követően Dr. habil. Homicskó Árpád Olivér nemzetközi és tudományos dékánhelyettes megnyitó beszéde következik.

Tovább...

Tárgyalótermi retorika − Újabb retorikatréning a kari TDT szervezésében

A kari TDT 2019. február 18-án és 25-én tartja a Kúriával közösen az NTP-FKT-18-0012. sz. pályázati programban vállalt retorikatréningek harmadik modulját 16 joghallgató számára kétszer 4 órában.

Tovább...

Új, tehetséggondozó speciálkollégium indul

Az EU Jogi és Nemzetközi Magánjogi Tanszék új tehetséggondozó speciálkollégiumot indít, „A tudományos kutatás alapjai – Tehetségek bevezetése a tudományos munkába” címmel.

Tovább...

Educatio Kiállítás 2019-ben is

2019. január 10−12. között került megrendezésre a hazai oktatási piac legnagyobb seregszemléje, az Educatio Kiállítás a Hungexpo „A” csarnokában, melyen Egyetemünk összes kara képviseltette magát.

Tovább...

Nyílt nap az ÁJK-n

2019. január 15-én került megrendezésre az Állam- és Jogtudományi Kar idei első Nyílt napja, ahol több mint 100 érettségi előtt álló diák volt kíváncsi a Kar képzéseire.

Tovább...

Következő események


Összes esemény

nyelvvizsgaközpont

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Youtube