Szakirányú Továbbképzések
 Könyvbemutató - A Kecskeméti Református Jogakadémia története
Elismerések a Nemzeti Ünnep alkalmával
Károli a TOP 10-ben
Technológiai kihívások az egyes jogterületeken
 Húszéves jubileumi konferencia

Szakirányú Továbbképzések
 Könyvbemutató - A Kecskeméti Református Jogakadémia története
Elismerések a Nemzeti Ünnep alkalmával
Károli a TOP 10-ben
Technológiai kihívások az egyes jogterületeken
 Húszéves jubileumi konferencia

Konferencia az új büntetőeljárási törvény első tapasztalatairól

A KRE ÁJK Bűnügyi Tudományok Intézete és Dr. Újhelyi Bence ügyvéd közösen szervezik 2019. május 10-én Az új büntetőeljárási törvény első tapasztalatai a gazdasági bűncselekmények felderítése és bizonyítása kapcsán c. konferenciát.

Tovább...

Gazdaság és jog

A KRE ÁJK Gazdaság és jog címmel rendez konferenciát május 3-án, 9:30-16:00 óráig, a Budapesti Ügyvédi Kamara Díszteremben (1055 Budapest, Szalay u. 7.)
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Tovább...

Könyvbemutató Kecskeméten

A Kecskeméti Református Jogakadémia története című kötet következő bemutatójára április 17-én 16 órakor kerül sor Kecskeméten, A Református Újkollégium Dísztermében (Szabadság tér 7.).

Tovább...

Sporttevékenységért járó ösztöndíj

A 2018/2019-es tavaszi félévében is kiírásra került a Sporttevékenységért járó ösztöndíj.

Tovább...

Országos Tudományos Diákköri Konferencia

Sikeresen zajlott le 2019. április 10-12. között a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán megrendezett Országos Tudományos Diákköri Konferencia, az Állam-és Jogtudományi Szekcióban.

Tovább...

Ipar 4.0 – jogi-társadalmi-gazdasági kihívások és válaszok c. konferencia

Az ipari szektor versenyképességének megőrzése, növekedés az innovációs képességének a függvénye, a termelékenység és a magasabb hozzáadott értéket jelentő tevékenységek, mint a kutatás-fejlesztés, tervezés, értékesítés és kapcsolt szolgáltatások erősítése. Ez az alapja a napjainkban zajló ipari-technológiai átalakulásnak, amely negyedik ipari forradalomként szokás emlegetni, ahol a gazdasági folyamatok egyetlen intelligens információs rendszerbe integrálódnak (Internet of Things, Machine-to-Machine Communication, az információ átláthatósága, technika és ember szorosabb együttműködése és decentralizált döntéshozatal). A változás nyomán gyorsabbá válnak a termelési folyamatok, javul a kapacitások kihasználtsága, a természeti és emberi erőforrások kihasználása optimalizáltabbá válik. Megváltozik munkavállalókkal szembeni elvárás, a mechanikusabb tevékenyégek technológiai megoldásával előtérbe kerül a komplex megoldóképesség, a kritikus gondolkodás és a kreativitás iránti igény. Átalakul tehát a vállalkozás fogalma, a gazdaság és a társadalom, ami újabb kihívásokat állít a jogrendszerekkel és az egyes országok, országcsoportok felkészültségével szemben. Új stratégiai válaszokra van szükség.

Tovább...

Károli Közösségi Napok (Tréninghét)

Örömmel tájékoztatjuk hallgatóinkat, hogy az Egyetem vezetése a 2018−2019. tanév tavaszi félévre ismét meghirdeti a Károli Közösségi Napok, azaz a Tréninghét nevű összegyetemi programsorozatot 2019. április 8−12. között, amelynek témája a láthatóság.

Tovább...

Szakirányú Továbbképzések

Tisztelt Érdeklődő!
A képzések célja, hogy mind a jogász, mind a gazdasági, külügyi, illetve pedagógiai ágazatban tevékenykedő szakemberek számára folyamatos szakmai fejlődés lehetőségét és naprakész szakismeretek megszerzését biztosítsa, amelyek birtokában képesek feladataik szakszerűbb és ennek következtében eredményesebb ellátására.

 

Képzési kínálatunk
Tovább...

Következő események


Összes esemény

nyelvvizsgaközpont

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Youtube